Ads Top

Een oplossing bij een defect elektronisch apparaat (i.m.)

Het gebeurt vaker en vaker dat consumenten een elektronisch product kopen bij een winkel, enige tijd genot halen uit het gebruik van het product en vervolgens gaat het apparaat defect of treedt er een mankement op. Vaak resteert er maar een vraag, hoe kom ik in contact met het merk van mijn mobiel, laptop, digitale camera, gameconsole, televisie of ander elektronisch apparaat?

Stel u heeft net een nieuwe televisie en een Xbox gekocht. U bent helemaal door het dolle heen en begint meteen met spelen, de kwaliteit van uw HD televisie is fantastisch en het speelgenot enorm. Nadat u enkele uurtjes gespeeld heeft, treedt een eerste probleem op, u wilt graag online spelen. Omdat Xbox Live een betaalde dienst is, heeft u geen idee bij het aansluiten.

Nadat u gesproken heeft met een medewerker van Xbox Live, gaat u verder met spelen. Enkele weken na de aanschaf van uw elektronische producten gebeurt er iets, de digitale televisie aansluiting werkt niet meer en u kunt niet langer naar uw wedstrijden op Fox Eredivisie kijken. Bij problemen met de televisie valt aan te raden eerst het merk van uw televisie, bijvoorbeeld Sony of Samsung, direct te bellen bij een vraag. Mocht telefonisch contact met het televisiemerk geen antwoord op uw vraag geven dan valt het aan te raden contact op te nemen met bijvoorbeeld Fox Sports. 

Zoals beschreven komen er bij complicaties meerdere zaken kijken dan enkel de complicatie zelf. Vaak blijkt met stukken moeilijker om in contact te komen met het merk van uw elektronica product dan van te voren gedacht. In bijna alle gevallen weet de klantenservice afdeling van een bepaald bedrijf of merk een oplossing te bieden bij complicaties. Wacht niet langer, maar neem contact op bij een defect aan uw product.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.