Ads Top

Nieuwe Orion home cinema projector van Barco projectiondesign

De nieuwe Orion projector is leverbaar in een 16/9 uitvoering en is ook leverbaar in een cinemascoop uitvoering met een 2560x1080 2,35:1 beeldverhouding. Deze hoge resolutie maakt gebruik van 78% meer pixels voor 21/9 films ten opzichte van een standaard 1080p thuisbioscoop projector. De Orion ondersteunt ook 3D weergave.

Nieuw aan deze Orion is de HDBaseT ingang. De HDBaseT ingang geeft deze projector een grotere flexibiliteit en veelzijdigheid omdat deze standaard veel langere kabels mogelijk maakt, tot wel 100 meter. Deze compacte en stille Orion is speciaal ontworpen voor gebruik in de huiskamer of voor in speciale thuisbioscopen. Barco is nu ook toegetreden tot de HDBaseT alliantie. Uiteraard heeft de Orion ook een HDMI ingang en een DisplayPort ingang zodat deze flexibel is aan te sluiten op verschillende soorten bronnen.

Er is keuze uit verschillende zeer hoogwaardige lenzen bij deze projector zodat men de keuze heeft om de projector ver weg op te stellen of juist dichtbij. Lenzen zijn eenvoudig achteraf ook verwisselbaar. Voor bij gebruik in combinatie met domotica systemen is deze projector aanstuurbaar via IP en via RS232.

In deze projector zit een nieuwe 350 Watt lamp die dimbaar is zodat je kan kiezen voor veel lumens wanneer je op een echt groot scherm wil kijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.