Ads Top

Verbatim lanceert snelste serie SD-kaarten tot 64 GB geheugen

Verbatim introduceert een serie supersnelle SDHC- en SDXC-kaarten met een UHS-I-specificatie (Ultra High-Speed, klasse I). Deze SD-kaarten hebben een overdrachtssnelheid van maximaal 104 MB/s. Hiermee komt Verbatim tegemoet aan de toenemende behoefte bij video- en fotoprofessionals aan ‘high-performance’ geheugenkaarten.
Conform de standaarden van de Secure Digital Association bieden de UHS-I SDHC- en SDXC-kaarten van Verbatim hoge leessnelheden van 166x (25 MB/s) tot extreem hoge leessnelheden van 600x (90 MB/s).
De nieuwe serie SD-geheugenkaarten van Verbatim stelt professionele fotografen en videomakers in staat camera’s en camcorders te gebruiken, die geschikt zijn voor SDHC- en SDXC-kaarten in plaats van alleen CompactFlash of SSD. De serie SD-geheugenkaarten van Verbatim beschikt over een veiligheidsinstelling om de data te beschermen tegen het per ongeluk wissen. De capaciteit van maximaal 64 GB maakt de snelle overdracht en opslag mogelijk van HD-video’s en digitale HD-foto’s. Het toenemende gebruik van mobiele applicaties vereist eveneens een hogere opslagcapaciteit en een snellere overdracht van data.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.