Ads Top

Glashart Media lanceert SBS6, Net5 en Veronica/DisneyXD op de TV App

Glashart Media voegt de zenders SBS6, Net5 en Veronica/DisneyXD toe aan het Live TV kijken op de iPad en Android Tablets. Deze zenders zijn een uitbreiding op het huidige aanbod: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, TV5, SlamTV, BBC World News en Jim Jam (deze laatste twee alleen voor abonnees op het pluspakket). Het totaal aan beschikbare zenders op de tablet komt hiermee uit op 13.
Klanten die Interactieve Televisie van Glashart Media afnemen kunnen met de TV App overal in en om het huis op de iPad en Android tablet live kijken naar populaire tv-zenders. De tv-beelden kunnen alleen via de eigen internetaansluiting thuis worden bekeken. Het is dus niet mogelijk om via een ander netwerk (bijvoorbeeld via een publieke HotSpot of via mobiel internet) hier naar te kijken. De beelden worden alleen via WiFi draadloos verspreid in en om het huis.
De (gratis) Glashart Media TV Applicatie met LiveTV voor de iPad is beschikbaar in de Apple AppStore. De TV App. met LiveTV voor Android tablets is beschikbaar via de Google PlayStore.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.