Ads Top

IFA: Samsung gaat voor reuzeformaat

Samsung introduceert de ES9000 LED Smart TV, de volgens de fabrikant ultieme grootbeeldtelevisie, met een schermgrootte van 75 inch. De kleuren zijn volgens Samsung rijker, het beeldcontrast groter, details nóg scherper en zwart is zwarter dan ooit. Bovendien is het beeld van de ES9000 tot zestig procent helderder dan de ES8000 Serie. Daardoor ontgaat je zelfs op grote afstand geen enkel detail.
De nieuwe Smart TV is nog maar 7,9 millimeter dun, heeft geen zichtbare randen en de HD-camera is stijlvol aan de bovenzijde van het scherm geplaatst. Als je de camera wilt verbergen, druk je ‘m simpelweg naar beneden en ‘verdwijnt’ hij achter de lijst. Tot slot is de behuizing van de TV afgewerkt met een rose gold finish. Dat maakt van de TV een tijdloze eyecatcher in elke huiskamer.
Smart Interaction maakt een afstandsbediening overbodig: door middel van stem-, spraak-, en gezichtsherkenning kun je de televisie bedienen. Ook heb je met Smart Content op je televisie toegang tot alle internetbronnen, de nieuwste Samsung apps en de content op al je andere mobile apparaten. De dual core processor zorgt ervoor dat je al deze content tegelijkertijd kunt uitwisselen en raadplegen.
De Samsung ES9000  is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 7.999 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.