Ads Top

Nieuwe instap projectormodellen BenQ


BenQ introduceert zijn nieuwe MS502 en MX503-projectoren. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in kleine kantoren of voor privégebruik. De BenQ MS502 voor een prijs van € 349,- incl. BTW beschikt over een SVGA-resolutie van 800 x 600; de BenQ MX503 voor een prijs van € 419,- incl. BTW beschikt over een XGA-resolutie van 1024 x 768.
De twee nieuwe modellen MS502 en MX503 zijn met een laag verbruik van maximaal 275 watt en zelfs minder dan 0,5 watt in de standby-modus, echte energiebespaarders. De SmartEco-technologie past de prestaties van de projectorlamp energie-efficiënt aan de beeldinhoud aan en produceert slechts zoveel licht als daadwerkelijk nodig is, zonder verlies van lichtsterkte. De levensduur van de lamp wordt daardoor dus met maximaal 80% verhoogd, terwijl er energie- en kostenbesparingen van maximaal 50% mogelijk zijn.
De hoge contrastverhouding van 13.000:1, een palet van 1,07 miljard kleuren en 2.700 ANSI lumen helderheid spreken voor zich. Ze maken goede projectieresultaten zelfs in ruimten met relatief helder omgevingslicht mogelijk. De geïntegreerde 2-watt speaker zorgt naar wens ook voor akoestische achtergrondmuziek tijdens de projectie. Het projectorduo is PC 3D-Ready en beschikt over onder andere 3D-kleurbeheer, Brillant ColorTM evenals over twee keer digitale zoom.
Dankzij de snelle afkoelfunctie kunnen beide apparaten zonder problemen, vrijwel direct na gebruik, verpakt worden en naar de volgende locatie getransporteerd worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.