Ads Top

De nieuwe Casio EXILIM-camera


Casio kondigt de EXILIM EX-ZR300 aan. Die is uitgerust met een groothoeklens van 24 mm, 12,5x optische zoom en heel veel functies. De High-Speed EXILIM-camera’s van Casio zijn voorzien van de EXILIM Engine HS met dual-CPU-configuratie en twee afzonderlijke beeldverwerkingsprocessors. Daarnaast maken ze gebruik van de Casio High-Speed technologie die zorgt voor de Rapid Shutter-optie. Daarmee kan de camera razendsnel achter elkaar foto’s maken zonder enige vertraging.
Deze nieuwe EX-ZR300 biedt de snelste Rapid Shutter-actie ooit met een opstarttijd van slechts 0,95 seconde, 0,12 seconde High-Speed autofocus en 0,26 seconde tussen foto’s. Ook beschikt het toestel over Eye-Fi/FlashAir-ondersteuning voor draadloze verbinding met computers en smartphones. Het gebruiksgemak van deze camera is duidelijk vanaf het eerste moment dat je ’m in je handen hebt.
Als het topmodel van de EXILIM-cameraserie is de EX-ZR300 voorzien van legio camerafuncties. Premium Auto Pro combineert automatisch afbeeldingen die zijn gemaakt door doorlopend te fotograferen op hoge snelheid, om zo de uiteindelijke beeldkwaliteit sterk te verbeteren. Dit werkt zelfs onder moeilijke omstandigheden, zoals bij tegenlicht, ’s nachts en wanneer de fotograaf sterk inzoomt. High-Speed (HS) Night Shot voegt foto’s samen, die op hoge snelheid achter elkaar zijn genomen en zorgt zo zonder flits voor heldere beelden van omgevingen die op het eerste gezicht te donker lijken. De lichtgevoeligheid van deze functie heeft zelfs een equivalent van ISO 12800. Art Shot biedt zeven verschillende effecten voor het maken van artistieke foto’s, zoals miniatuureffecten of speelgoedcamera-effecten.
De Casio EXILIM EX-ZR300 is verkrijgbaar vanaf september 2012 voor een verkoopadviesprijs van 269 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.