Ads Top

192TV vanaf september bij UPC

Vanaf dinsdag 4 september neemt kabelexploitant UPC het ‘gouwe ouwe' themakanaal 192TV op in het ‘Royaal pakket'. Daardoor kunnen ook UPC kijkers genieten van de beste ‘gouwe ouwe' muziek op 192TV, één van Neerlands meest populaire muziek tv zenders.
Ter introductie geeft UPC op 31 augustus 192TV door op hun kanaal 14, het showkanaal van UPC. Bovendien is het 31 augustus precies 2 jaar geleden dat 192TV het levenslicht zag. Deze datum is niet geheel toevallig gekozen als verjaardag, het was namelijk op 31 augustus 1974 dat de radiopiraten Veronica en Noordzee het zwijgen werd opgelegd door de overheid.
Deze verjaardag viert de muziekzender met verschillende muziekspecials en top 10 overzichten van populaire groepen en artiesten uit de jaren zestig en zeventig zoals The Beatles, The Rolling Stones, Bee Gees, The Cats, George Baker Selection, Demis Roussos, Golden Earring en Joe Dolan. Daarnaast worden er op 31 augustus een aantal documentaires uitgezonden waaronder een over het ontstaan van de Nederlandse Top 40 in 1965, die destijds nog via Radio Veronica 192 werd uitgezonden.
192TV viert de feestelijke 31e augustus dit jaar dus niet alleen met kijkers van Caiway, Cai Harderwijk, Glashart Media, Vodafone TV, Kabel Noord, Kabel TV Pijnacker en Ziggo maar voor het eerst ook samen met alle UPC kijkers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.