Ads Top

Nieuwe Philips 9000-serie Smart LED TV

TP Vision kondigt de nieuwe Philips 9000-serie premium Smart TV's aan. De serie kent twee modellen met schermgroottes van 117 en 152 centimeter (46 en 60"). Micro Dimming Premium zorgt voor perfect contrast en levendige kleuren, Flicker Free 3D voor een trillingsvrije Full HD 3D-ervaring en 1200Hz Perfect Motion Rate voor zeer scherp beeld, aldus het bedrijf.
Moth Eye Filter creëert een zeer efficiënt antireflecterend schermoppervlak door de nanostructuur van het oog van een mot te kopiëren. De technologie - eerder toegepast op de 46 inch 46PFL9707 - maakt de zwartheid van donkere tinten nóg dieper en verlicht de heldere elementen van het beeld, zónder storende halo's of reflecties.
De Smart LED-TV's uit de 9000-serie zijn voorzien van driezijdig Ambilight Spectra XL. De gepatenteerde technologie van Philips vergroot het scherm virtueel door vanaf de achterkant een gloed op de muur te projecteren. De kleur en de helderheid van het licht worden automatisch aangepast aan wat er op het televisiescherm te zien is. Ambilight XL maakt het beeld virtueel groter dan het ooit deed.
Deze toestellen beschikken verder over uitstekende 3D-functies. Omdat iedereen 3D anders ervaart, is de Philips 9000-serie voorzien van 3D Depth Adjustment, zodat de kijker het 3D-diepteniveau naar zijn eigen wensen kan aanpassen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.