Ads Top

Videokanaal voor Facebook


Het Nederlandse Clipster heeft een app gelanceerd om een volledig op maatgemaakt videokanaal op te zetten voor je Facebook fanpagina. Anders dan bestaande video apps, plugins of video-import tools, maakt Clipster het mogelijk om zowel YouTube als Vimeo video’s toe te voegen aan je Facebook fanpagina. En niet alleen video’s uit je eigen YouTube of Vimeo kanaal. Met de eenvoudige zoekfunctie in Clipster, kun je gemakkelijk nieuwe video’s vinden en toevoegen aan je eigen kanaal op Facebook. Clipster is leuk, simpel te beheren en volledig aanpasbaar naar je wensen. Deze onmisbare Facebook app helpt je bij het vergroten van de betrokkenheid van je fans én zorgt voor een consistente merkbeleving, geheel in eigen (huis-)stijl.
In slechts een paar minuten heb je je eigen video kanaal opgezet voor je Facebook fanpagina. Zo simpel is het: zoek via Clipster naar de YouTube of Vimeo video’s die je wilt tonen en voeg ze direct toe aan je videokanaal. Het beheren van je video’s is erg eenvoudig. Dankzij handige categorieën en een ‘drag&drop’-functionaliteit om je video’s in de juiste volgorde te zetten. Clipster biedt je de unieke mogelijkheid om je videokanaal volledig aan te passen naar jouw wensen. Niet alleen de lettertypes, tekstkleur en tekstgrootte zijn aanpasbaar. Ook kun je de kleur van je videokanaal veranderen en een groot achtergrondbeeld toevoegen om zo de integriteit van je pagina te behouden en een herkenbare ‘look & feel’ van je merk of bedrijf te creëren.
Clipster is gratis voor alle Facebook fanpagina’s tot en met 500 likes. De gratis versie biedt beperktere mogelijkheden om je videokanaal aan te passen dan de betaalde versie. De abonnementskosten voor de betaalde versies zijn gebaseerd op het aantal likes dat een pagina heeft. Elke betaalde versie kan gebruik maken van al de mogelijkheden die Clipster te bieden heeft, zoals een volledige aanpasbaar videokanaal, videocategorieën en een ongelimiteerd aantal toe te voegen en te delen video’s. Clipster maakt gebruik van klantvriendelijke betalen via PayPal, heeft geen langdurige contracten en is maandelijks opzegbaar.

1 opmerking:

Mogelijk gemaakt door Blogger.