Ads Top

BenQ GH200 compact camera

BenQ kondigt zijn eerste compact camera met hoge zoom aan met het model GH200 dat behoort tot de GH-serie van BenQ. Met deze lancering stapt BenQ in het compact camera-segment waarbij ook de prestaties zeer belangrijk zijn.
De BenQ GH200 heeft een krachtige 12,5x zoom met een 24 mm groothoeklens, 14,1 megapixel CCD-sensor met OIS voor meer beeldstabilisatie, groot 2,7 inch 230K LCD-scherm en breed scala aan opnamemodi om de gebruiker volledig van alle gemakken te voorzien. Met de 12,5x zoom van de GH200 is het zeer gemakkelijk om in te zoomen voor een close-up foto, terwijl de onscherpe beelden worden voorkomen door de optische beeldstabilisator. De MagiQ is een nieuwe kleurenfilter die door BenQ is ontwikkeld en verbetert de contrast en kleurgradatie in combinatie met soortgelijke HDR-effecten door donkere gebieden in een foto te belichten zodoende krijgt men een meer surrealistisch kunstwerk van de meest gewone scène.
De GH200 bevat ook een simple-modus die vervelende instellingen omzeilt en hierdoor eenvoudig een opname maakt, perfect voor degenen die niet geheel bekend zijn met alle mogelijkheden van digitale camera's. De silent-modus schakelt automatisch fotograferen met flitser uit en dempt operationele toongeluiden, het configureert naar andere instellingen om andere mensen niet te storen, wat een handige functie bij het fotograferen in musea of andere locaties waar fotograferen met flitser verboden is.
Bovendien heeft de GH200 een auto tracking AF, deze functie volgt en zet zeer bewegende objecten automatisch in beeld vast, zoals dieren of sporters, zelfs nadat het object uit beeld is of weer terugkomt. Deze stijlvolle camera heeft ook een 1 cm super macro-functie en legt duidelijk objecten op slechts 1 cm afstand vast met ongelofelijk veel precieze details.
De GH200 wordt geleverd met 22 scène-modi en sluit volledig aan op de behoeften van de gebruikers voor de meest uiteenlopende situaties. Een stijlvolle en handzame compact camera met wat ‘MagiQ’, perfect voor de moderne vrouw in de huidige samenleving.
De adviesprijs van de BenQ GH200 is 129 euro inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.