Ads Top

Het ultieme thuisstadion


Sharp introduceert voor de Benelux de 80-inch (203 centimeter) AQUOS LED LC-80LE645E. De Direct LED-achtergrondverlichting zorgt voor een betere uniformiteit van de beeldkwaliteit en door de verbeterde kwaliteit van het paneel is dit toestel ook bij een beperkte kijkafstand inzetbaar, aldus Sharp. De LC-80LE645E is bovendien zeer energiezuinig en zelfs voorzien van energielabel A++.
De LC-80LE645E is momenteel de grootste vertegenwoordiger van Shar[s Big Screens-strategie, waarmee we een nieuwe standaard bepalen voor een ultieme kijkervaring en tegelijkertijd volop investeren in onze betrokkenheid als EUROTOP-sponsor van UEFA EURO 2012TM.
De AQUOS LC-80LE645E biedt niet alleen een grootformaat-afmeting, maar ook uitgebreide multimediafuncties. Met AQUOS NET+ beschikt de kijker bijvoorbeeld over meer dan 50 verschillende apps, inclusief apps voor YouTube en de mediabibliotheken van een groot aantal TV-zenders. De AQUOS LC-80LE645E beschikt tevens over een geïntegreerde, drievoudige HD-tuner (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) en een mediaspeler. Foto’s, video’s en muziek kunnen eenvoudig op de TV worden weergegeven vanaf een USB-stick of door middel van DLNA (Digital Living Network Alliance) via het thuisnetwerk.
De LC-80LE645E is per direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 4.999,-

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.