Ads Top

Freecom lanceert mobiele videorecorder


Freecom lanceert de Hard Drive Sq, een 3,5-inch externe harde schijf met een innovatieve vierkante vorm. Met een usb-kabel is de schijf direct aan te sluiten op een tv-toestel om programma’s op te nemen en af te spelen.
De Hard Drive Sq is de allernieuwste harde schijf in de Freecom Sq-serie, waar ook de Mobile Drive Sq onderdeel van uitmaakt. Hij is ontworpen in samenwerking met industrieel ontwerper Arman Emami. Het apparaat beschikt over een aluminium behuizing, waardoor deze minder vatbaar is voor vingerafdrukken en krassen. De kunststof band rondom beschermt de harde schijf tegen stoten en vallen. De combinatie van het dunne metalen oppervlak met plastic kern, creëert een behuizing die dun, duurzaam en licht is
De Hard Drive Sq, beschikbaar met een capaciteit van 1TB, 2TB en 3TB, heeft een usb 3.0-aansluiting. Hiermee zijn data over te schrijven met een snelheid van ongeveer 130 MB/s. De compacte Hard Drive Sq heeft een afmeting van slechts 16cm x 16cm x 3cm, waardoor het weinig ruimte inneemt op een bureau. Daarnaast is het apparaat een echte blikvanger naast elke desktop of laptop. Freecom levert de harde schijf compleet met Nero-back-upsoftware voor Windows. Ook beschikt deze harde schijf over een energiebesparende ‘green button’-functie, die het apparaat automatisch in de stand-by-stand zet als hij niet wordt gebruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.