Ads Top

Fashion TV free-to-air

Tijdens de recente MIPTV in Cannes hebben satellietbedrijf SES, eigenaar en beheerder van het ASTRA Satellietsysteem, en FashionTV een overeenkomst gesloten voor de free-to-air distributie via ASTRA 19.2 graden Oost. Dankzij deze overeenkomst krijgt FashionTV toegang tot meer dan 110 miljoen Europese televisiehuishoudens, waaronder 40 miljoen huishoudens die ASTRA 19.2 graden Oost direct via de satelliet ontvangen.
FashionTV is al 15 jaar het belangrijkste 'modemedium' ter wereld, met een bereik van meer dan 350 miljoen huishoudens. FashionTV brengt 24 uur per dag het laatste nieuws op het gebied van mode, trends en stijl.
Een van de markten waar FashionTV zich via ASTRA op gaat richten, is Spanje. Hiervoor heeft het kanaal een overeenkomst afgesloten met Spainmedia, uitgever van mode- en lifestylebladen als Harper's Bazaar, Esquire, Robb Report and Orizon magazines. Spainmedia TV zal FashionTV-programma's produceren, die speciaal op de Spaanse markt zijn gericht.
FashionTV zal gaan uitzenden via ASTRA 19.2 graden Oost, 11656.00 MHz, verticaal. De startdatum zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.