Ads Top

Samsung maakt MicroLED ook voor thuis beschikbaar

Samsung lanceert begin volgend jaar de 110 inch Samsung MicroLED. Het is de eerste televisie met de MicroLED-displaytechnologie voor thuisgebruik.
 
In 2018 introduceerde Samsung de eerste MicroLED-display in de vorm van The Wall. Deze vinding, die bestemd was voor de zakelijke markt, bestond uit meerdere, modulaire modules.

Met de nieuwe 110 inch MicroLED maakt Samsung de MicroLED-ervaring voor het eerst ook in een traditioneel tv-formaat beschikbaar. Anders dan de modulaire tegenhanger heeft het 110 inch MicroLED model een vast formaat - 110 inch -, maar verder is alles aanwezig wat de MicroLED-displaytechnologie volgen Samsung zo baanbrekend maakt. Het geheim van de techniek is volgens het bredrijf dat de 8 miljoen pixels individueel oplichten en zo zelf licht en kleuren produceren.

De 110 inch MicroLED heeft een processor die krachtig genoeg is om de volle mogelijkheden van het display te benutten. Met de Micro AI Processor is de gebruiker verzekerd van 4K HDR content, die bovendien voor elke scene wordt geoptimaliseerd. Daarnaast zijn MicroLED’s gemaakt van anorganische materialen met een lange levensduur. Het scherm blijft 100.000 uur in topvorm, wat neerkomt op langer dan tien jaar.

Het ingebouwde Majestic Sound System is goed voor een 5.1-kanaals sound zonder externe speaker. Met de functie Object Tracking Sound Pro volg je de geluiden van bewegende objecten op het scherm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.