Ads Top

De eerste Film1 Original 'My Dad’s Christmas Date' met Jeremy Piven deze maand in première

Film1 brengt in Nederland de eerste Film1 Original uit met in de hoofdrol acteur Jeremy Piven (Entourage) op zaterdag 12 december op Film1 Premiere.

De film wordt voor het eerst uitgezonden op zaterdag 12 december om 20.30 uur op Film1 Premiere en zal vanaf dat moment on demand beschikbaar zijn, onder andere via de Film1-app.

My Dad’s Christmas Date, geregisseerd door Mick Davis en met in de hoofdrollen Jeremy Piven, Olivia-Mai Barrett en Joely Richardson, vertelt het verhaal van David, een alleenstaande vader die met zijn 16-jarige dochter Jules in de Britse stad York woont. Twee jaar na de vroegtijdige dood van haar moeder, besluit Jules om een vriendin voor haar vader te zoeken tijdens kerst en maakt zij profielen voor hem aan op verschillende online datingplatforms zonder dat hij dat weet. Alles wat Jules en haar vader nodig hebben voor Kerstmis is liefde, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien de plannen van Jules niet altijd handig uitpakken en dit voor grappige gevolgen zorgt.

SPI International is van plan de film deze maand tevens uit te brengen op FilmBox Premium-, FilmBox Extra- en FilmBox-kanalen in verschillende andere landen, waaronder Roemenië, Bulgarije, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije, het Midden-Oosten, Rusland en de Baltische staten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.