Ads Top

In januari start de nieuwe streamingdienst discovery+

In januari start de nieuwe streamingdienst discovery+ met titels als Gold Rush en 90 Day Fiancé, maar ook met alle content van Eurosport.

De streamingsdienst start op 4 januari 2021 in de VS. Buiten de VS gaat de lancering van discovery+ nog 25 landen omvatten.

De wereldwijde lancering is in november al begonnen in India, het VK en Ierland.
Nederland kan begin januari discovery+ verwelkomen. Met een discovery+ abonnement krijgen kijkers dan toegang tot een zeer uitgebreide catalogus aan real-life entertainment uit binnen- en buitenland en sport.

In Nederland is Discovery sinds 2019 aanwezig op de video-on-demand markt met de streamingsdienst Dplay. Nu discovery+ wereldwijd wordt gelanceerd, zal Dplay begin januari opgaan in discovery+.

De vernieuwde streamingdienst biedt naast de klassiekers zoals Gold Rush en 90 Day Fiancé, een nog breder scala aan exclusieve internationale series zoals Six Degrees with Mike Rowe, American Detective with Joe Kenda en Mysterious Planet en merken als HGTV, Food Network en MotorTrend. Maar ook populaire series van eigen bodem zoals Bevallen met Bobbi en Fitness Diaries. Daar wordt begin 2021 de eerste discovery+ Original Sex Tape aan toegevoegd. Sex Tape met presentator Bobbi Eden is de eerste van een reeks nieuwe lokale content die speciaal voor discovery+ wordt geproduceerd.

De prijs van een discovery+ abonnement is gelijk aan een abonnement op Dplay: 3,99 euro per maand of 39,99 euro per jaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.