Ads Top

Nieuwe Nokia smartphone in 5-serie richt zich op fotografie

Op de valreep komt HMD Global, 'home of Nokia phones', met de nieuwe Nokia 5.4. De middensegment smartphone is gebouwd voor snelheid en prestatie en legt de focus op fotografie met een 48 megapixelcamera en cinema-videomodus.

Door de combinatie van een 48 megapixel quad-camera en een 16 megapixel camera aan de voorkant maakt de Nokia 5.4 gedetailleerde foto's en video's, zowel in licht, donker, thuis als onderweg. De ultragroothoeklens maakt uitgebreide landschapsopnames en de diepte- en macrocamera's leggen portretten en close-up foto's goed vast. De sluitervertraging is teruggebracht tot nul, zodat de camera snel foto’s weergeeft.

De cinema-modus legt 24 fps vast (de filmindustrie-standaard) in 21:9 filmisch formaat. Met de kleurcorrectiemogelijkheden voegen gebruikers een Hollywood-achtig gevoel toe. Nokia 5.4 kan volgens HMD vloeiende video-opnames van 60 fps maken - bijna drie keer de norm in de filmindustrie. Verder is de Nokia 5.4 uitgerust met beeldstabilisatie en OZO ruimtelijke audio en windruisonderdrukking voor video's.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.