Ads Top

AOC lanceert 32:9 superwide AGON gamingmonitor

Displayspecialist AOC lanceert de 49-inch (124 cm) AGON AG493UCX met een beeldverhouding van 32:9. In wezen is het een combinatie van twee 27-inch QHD-schermen in één naadloos paneelontwerp; de AG493UCX met een 3-zijdig frameloos ontwerp biedt volgens de fabrikant een buitengewone onderdompeling voor ambitieuze gamers.

Als lid van de AGON-familie heeft de AG493UCX de gamingspecificaties die er toe doen: 120 Hz verversingssnelheid, 1 ms MPRT, DisplayHDR 400 en FreeSync Premium Pro. Met een resolutie van 5120 x 1440 pixels, Picture by Picture-modus, KVM-schakelaar voor meerdere invoerbronnen en USB-C-connectiviteit, is deze monitor ook een productiviteitsverhoger voor content ontwikkelaars, YouTubers en livestreamers.

Om beter gebruik te maken van de brede schermruimte, kan men het scherm ook splitsen dankzij de Picture by Picture-modus, waarbij twee verschillende 16:9-bronnen naast elkaar worden weergegeven. Bij gelijktijdig gebruik van twee pc's kunnen gebruikers zelfs profiteren van de KVM-switch en één toetsenbord- / muisset voor beide pc's gebruiken. De AG493UCX ondersteunt ook USB-C-scherminvoer (via DP Alternate-modus) en kan 65 W leveren via USB-C Power Delivery aan bijvoorbeeld een aangesloten laptop.

De AOC AGON AG493UCX is vanaf december 2020 in Europa verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1089 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.