Ads Top

Videoland Original 'Hans Betaalt De Schade' geeft uniek inkijkje in de wereld van het snelle geld en luxe

Wat zou je doen voor een luxe vakantie? Hoe ver ga je voor een dure designertas? In de wereld van Hansen en Grietjes, waarin Hans de sugardaddy 2.0 is die de rekening betaalt, draait het allemaal om luxe en geld in ruil voor aandacht, gezelschap of seks.

In de nieuwe Videoland Original documentaire ‘Hans Betaalt de Schade’ volgt maker Mildred Roethof jonge mannen en vrouwen die in deze scene actief zijn. Van de Randstad tot Friesland en Limburg; overal gaan Hansen op zoek naar hun Grietjes en andersom. Ook aan VIP-tafels van luxe clubs zijn de Hansen en Grietjes niet meer weg te denken. Heren die dames voor een avondje ‘kopen’ om mee te pronken tijdens een luxe diner of avondje in de VIP; onder invloed van social media wordt deze lifestyle steeds groter en zichtbaarder. 

Maar in hoeverre klopt dit beeld? Wie zijn deze Hansen en Grietjes en wat schuilt erachter? En wie gebruikt nu eigenlijk wie? ‘Hans Betaalt De Schade’ is vanaf dinsdag 24 november te zien, exclusief bij Videoland.

‘Hans Betaalt De Schade’ is geproduceerd door Human Nature Films en is vanaf dinsdag 24 november exclusief te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.