Ads Top

The New Nurses en meer nieuwe topseries exclusief bij Ziggo Movies & Series

Ziggo sluit het jaar af met weer een aantal gloednieuwe series, van actie tot drama en van documentaire tot crime. Zoals de HBO-actieserie Trackers (2020) die vanaf 18 december 2020 compleet is te zien. Deze serie over georganiseerde misdaad, diamantsmokkel, Black Rhinos, de CIA en terrorisme speelt zich af in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Drie dagen later volgt de HBO-documentaire The Vow (2020). Deze serie geeft aan de hand van ervaringen van leden van de New Yorkse NXIVM-sekte een inkijk in deze organisatie die de krantenkoppen haalden wegens sekshandel en afpersing.

Van de HBO-serie Euphoria, sinds vorig jaar te zien en bekroond met drie Emmy’, worden twee speciale afleveringen uitgebracht. De eerste komt op 7 december uit bij Ziggo, een dag na de VS. In Euphoria staat een groep middelbare scholieren centraal die te maken krijgt met drugs, seks en trauma’s. In deze aflevering viert de aan drug verslaafde Rue (Emmy-winnaar Zendaya) kerst, nadat ze door Jules is achtergelaten op een treinstation en een terugval heeft gekregen.

In de nieuwe crime-serie The Gloaming (2020) vanaf 3 december, moet rechercheur Molly McGee samenwerken met collega-agent Alex O'Connell wanneer een onbekende vrouw op een brute wijze wordt vermoord. De twee delen echter een tragisch verleden.

Het nieuwste seizoen 3 (2020) van de Deense ziekenhuisserie The New Nurses volgt op 10 december. In deze serie die zich afspeelt in de jaren ‘50 heeft de Deense overheid een drastische maatregel moeten nemen door ook mannen toe te laten tot de opleiding tot verpleegkundige.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.