Ads Top

Slimme beamers in 4K en Full HD met Android TV

BenQ introduceert drie nieuwe projectoren met Android TV voor wat het noemt slimme thuisblijvers: de W2700i, TK850i en de TH685i spelprojector.

De projectoren bieden toegang tot het brede aanbod van entertainment in de Google Play Store en projecteren de inhoud in groot formaat.

Ook nieuw is de mogelijkheid van platformonafhankelijke, draadloze projectie, toegang tot exclusieve kindvriendelijke content en spraakbesturing via Google Assistant.

De W2700i biedt 4K HDR-beelden voor het streamen van topkwaliteit films en tv-programma's. De TK850i is speciaal ontworpen voor het streamen van live sportevenementen in 4K HDR en biedt volgens BenQ 'geweldige kleuren' bij hoge helderheid dankzij de speciale sportmodus. De TH685i daarentegen is een Full HD-gameprojector met slechts 8,3 ms invoervertraging en HDR-functie, maar is ook geschikt voor verschillende soorten entertainment - van gaming tot contentstreaming.

Vanaf nu zijn de nieuwe 4K Android TV projectoren (W2700i, TK850i) van BenQ beschikbaar tegen de niet-bindende verkoopprijzen van 1.699 euro per stuk incl. BTW. . De Full HD Android TV Beamer TH685i zal vanaf december in de winkels verkrijgbaar zijn tegen een niet-bindende verkoopprijs van 799 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.