Ads Top

LG brengt LG Wing naar Nederland

De LG WING, de nieuwste smartphone van LG Electronics (LG), is vanaf 13 november 2020 beschikbaar in Nederland. Het toestel onderscheidt zich door het verborgen tweede scherm dat zichtbaar wordt door het eerste scherm een kwartslag te draaien.

Gebruikers kunnen volgens LG op elk moment 'naadloos schakelen' tussen de basismodus en de gedraaide modus. In de twist-modus draait de hele voorkant van de telefoon 90 graden met de klok mee, waarbij het hoofdscherm horizontaal komt te liggen en er een tweede 3,9 inch scherm tevoorschijn komt. In deze modus kan één app worden gebruikt op beide schermen of kunnen twee apps tegelijkertijd kunnen weergegeven.

Het hoofdscherm van LG WING is een 6,8-inch P-OLED FullVision-display met een beeldverhouding van 20,5:9.

Om te profiteren van de aparte vormfactor van LG WING heeft LG samengewerkt met YouTube of Tubi. In combinatie met de NAVER Whale browser speelt de video af op het hoofdscherm, terwijl in het tweede scherm commentaar of de zoekbalk zichtbaar is. L

In Nederland is LG WING beschikbaar via KPN, belsimpel, bol.com en mobiel.nl voor een consumentadviesprijs van 1099 euro.

De eerste maand biedt LG een promopakket aan met 100 euro kassakorting, gratis Tone Free FN6 true wireles earbuds met UV-reiniging. Ook krijgen klanten een gratis hoesje en screen protector bij aanschaf.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.