Ads Top

Nadruk HUAWEI P40 Pro+ ligt op fotografie

De HUAWEI P40 Pro+ komt naar Nederland. Het vlaggenschip-model, dat tijdens de lancering van de HUAWEI P40-series in maart voor het eerst werd onthuld, is vanaf 25 juni online beschikbaar voor consumenten.

De Ultra Vision Leica Penta-camera op de HUAWEI P40 Pro+ is uitgerust met een 1/1,28-inch sensor, waarmee een pixelgrootte van 2,44 μm kan worden bereikt. In combinatie met de RYYB-kleurenfilter array stelt dit de camera in staat om enorm veel licht en details op te nemen voor heldere dag- en nachtfotografie.

De hoofdcamerasensor is volgens de fabrikant de eerste ter wereld die Full Pixel Octa PD AutoFocus ondersteunt en nauwkeurige details weergeeft, ongeacht de complexiteit van de scène en de lichtomstandigheden.

Dankzij het periscoopontwerp met lichtreflecterende prisma's telt de SuperZoom Array van de HUAWEI P40 Pro+ twee telephoto camera’s voor 3x en 10x optische zoom en tot 100x maximale digitale zoom.

De dubbele camera aan de voorzijde bestaat uit een 32-megapixelcamera met autofocus en een IR-dieptecamera, die nauw met elkaar samenwerken om 'onberispelijke selfies' met natuurlijke bokeh-effecten te maken. Ook is de nieuwe HUAWEI Golden Snap functie beschikbaar op de smartphone. Deze functie gebruikt AI Best Moment om de beste frames uit een foto met beweging op de achtergrond te selecteren.

Dankzij de Ultra-Wide Cine Camera met ingebouwde Sedecimpixel Fusion Technology is het apparaat in staat om 's nachts HDR heldere content vast te leggen. Door de 4.48µm superpixels wordt de lichtgevoeligheid verhoogd tot ISO51200 en 7680fps wat Ultra Slow-Motion video-opnames mogelijk maakt.

Ook ondersteunt de Cine Camera real-time bokeh-simulatie voor video's. Die functie bootst de effecten na van een breed diafragma-objectief en voegt progressieve bokeh toe om het hoofdonderwerp van de opnamen extra in de kijker te plaatsen. De telephoto camera legt zowel hoge resolutie zoombeelden als 4K time-lapse video's vast. Met Audio Zoom, beschikbaar in de volledige HUAWEI P40-series, zoomen gebruikers eenvoudig in op een audiobron om het geluid ervan te versterken.

Vanaf 25 juni is de HUAWEI P40 Pro+ verkrijgbaar in de kleuren Ceramic White of Ceramic Black bij bol.com, MediaMarkt.nl, Mobiel.nl en belsimpel.nl voor een adviesprijs van 1399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.