Ads Top

Nadruk op camera's in Galaxy S20

De camera van de zojuist aangekondigde Galaxy S20 biedt een zeer hoge resolutie (108MP hoge resolutie voor de Galaxy S20 Ultra en 64MP voor de Galaxy S20, Galaxy S20+), die volgens de fabrikant elk detail en elke nuance van het beeld naar voren brengt. De Galaxy S20 Ultra gaat nog een stap verder met pixelfusietechnologie op sensorniveau, voor 'verbluffende opnamen bij weinig licht'.

De Galaxy S20’s Space Zoom-technologie moet het gat verkleinen tussen DSLR’s en de camera’s die we gewend zijn in onze telefoons. Space Zoom – een combinatie van verliesvrije hybride optische zoom en AI-aangedreven 10x digitale zoom - laat gebruikers zoomen tot 100x (S20 Ultra). Het is ook gemakkelijk om een opname te maken, bij te snijden en te bewerken in indrukwekkende kwaliteit, dankzij de crop-zoomtechnologie van de Galaxy S20.

De Galaxy S20 biedt verder 8K-video-opname. Met Super Steady 2.0, met anti-rollstabilisatie en AI-bewegingsanalyse, zien zelfs de hobbeligste video’s eruit alsof ze zijn opgenomen met een track en dolly, aldus Samsung.

Vanaf 13 maart 2020 zijn Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra verkrijgbaar in verschillende kleuropties en prijzen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.