Ads Top

Ben jij al klaar voor Superzondag?

Nederlandse voetbalfans kijken al weken uit naar het Eredivisie-programma van aankomend weekend. Op 1 maart is het namelijk Superzondag. Om 14.30 uur trapt PSV af tegen Feyenoord en om 20.00 uur volgt het smakelijke toetje: Ajax - AZ. Met DELTA Flex hoef je geen minuut te missen; je switcht de extra zender FOX Sports Eredivisie eenvoudig aan én uit.

De Eredivisie kent elk weekend wel mooie affiches, maar zo af en toe heeft de die-hard fan écht alle reden om de hele dag met de gordijnen dicht naar de tv te kijken. Aanstaande zondag is zo’n dag. Een paar weken geleden leek de strijd om het kampioenschap al lang en breed beslist. Maar voetbal blijft voetbal; het is goed mogelijk dat na Superzondag vier clubs weer volop meedoen in de titelrace.
Feyenoord heeft sinds oktober vorig jaar geen competitiewedstrijd meer verloren, maar ook PSV lijkt de weg naar boven te hebben ingeslagen. Kan de eendracht van PSV de wilskracht van Feyenoord zondag verslaan? En wat te denken van die andere wedstrijd: de kwakkelende nummers één en twee tegen elkaar. Herpakken de vedetten van Ajax zich tegen de talenten van AZ?

Met driekwart van de wedstrijden achter de rug, kruipt de Eredivisie naar de beslissende fase. Wie naar het resterende programma kijkt, ziet dat alles inderdaad nog mogelijk is. Zo speelt Feyenoord op 22 maart De Klassieker in de Kuip tegen Ajax en mag PSV in april nog op bezoek bij AZ. Maar ook de onderin wordt spannend; voor het eerst degraderen dit jaar twee clubs direct. Sommige voetballiefhebbers zeggen dat degradatiewedstrijden eigenlijk de mooiste zijn. Voor RKC lijkt het doek te vallen, maar wie zien we volgend jaar nog meer terug in de Keuken Kampioen Divisie?

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.