Ads Top

Dit zijn de Telenet Play & Play More highlights van maart 2020

Meisje van plezier Sz. 1
Vanaf 1 maart doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.
Flikken Maastricht-ster Angela Schijf kruipt in de huid van huisvrouw Nadine en krijgt in ‘Meisje van Plezier’ de klap van haar leven te verduren. Haar man heeft een affaire. Niet zomaar een affaire, maar één met haar zus Xanna. Nu ze op haar eigen benen moet staan, komt ze in contact met een oude vriendin. Die doet haar een verrassend carrièrevoorstel: high class escort worden. ‘Meisje van Plezier’ bevat een stevig aantal ondeugende en stomende vrijscènes, maar vooral een ijzersterke vrouwenrol voor Angela Schijf. Naar een scenario van actrice/regisseur Halina Reijn (‘Zwartboek’, ‘Instinct’).


Influencers Sz. 1
Vanaf 8 maart doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.
Iedereen die thuis is op het WereldWijdeWeb kent ze wel, de #foodies, #vloggers, #followme en #instaTravellers, die maar al te krampachtig proberen om mensen naar hun kanalen te lokken. In ‘Influencers’ wordt – op humoristische wijze – de draak gestoken met mensen die zich via sociale media trachten te profileren als trendsetters. Daarmee doen ze een niet zo erg succesvolle gooi naar hun eigen eeuwige #InstaFame op het internet.

Westworld Sz. 3
Vanaf 16 maart, elke maandag vanaf 2u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de tv-theek. Gelijk met de VS.
Na bijna een jaar en een half keren we terug naar de wondere en intrigerende wereld van ‘Westworld’. Straffer nog, Westworld komt naar ons en de hosts zijn deze keer de gasten in onze wereld. Breaking Bad-ster Aaron Paul wordt een belangrijk personage in dit nieuwe seizoen, maar het is opnieuw Dolores die zich opwerpt als de absolute hoofdrolspeler. Voor Dolores doemt er een nieuwe wereld aan de horizon op, de mensenwereld. Een wereld die Dolores nooit mocht betreden, maar nu ze er eindelijk is, het strijdtoneel vormt voor een meedogenloze en allesbeslissende oorlog. Maar een onverwachte tegenstander wacht haar op. En de Man in Black is nog steeds niet uitgespeeld.

The Plot Against America Sz. 1
Vanaf 17 maart, elke dinsdag vanaf 3u een nieuwe aflevering in Play en Play More in de TV-theek. Gelijk met de VS.
In ‘The Plot Against America’ zijn we, door de ogen van een Joodse familie, getuige van een alternatieve Amerikaanse geschiedenis. We ontdekken samen met hen de politieke blitzcarrière van vliegheld en populist Charles Lindbergh, van presidentskandidaat tot de persoon die een natie de weg naar het fascisme wijst. ‘The Plot Against America’ is gebaseerd op het geprezen en gelijknamige boek van Philip Roth. Niemand minder dan David Simon en Ed Burns (‘The Wire’, ‘Generation Kill’) traden op als scenaristen en producenten. De cast bestaat uit Hollywoodknallers als Winona Ryder, Zoe Kazan en John Turturro. Een absolute must see met een laatste episode die behoort tot het allerbeste van de laatste decennia.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.