Ads Top

Amazon Prime in november

In het tweede seizoen van Tom Clancy ‘s Jack Ryan volgt CIA officier Jack Ryan, gespeeld door John Krasinski (A Quiet Place), een mogelijk verdachte lading illegale wapens in de Venezolaanse Jungle. Hierna vertrekt hij naar Zuid-Amerika om dit verder te onderzoeken. Wanneer blijkt dat Jacks onderzoek een verregaand complot dreigt bloot te leggen, gaat de president van Venezuela in de tegenaanval en krijgt de missie algauw een internationaal karakter waarin ook de VS, het Verenigd Koninkrijk en Rusland betrokken raken.

De serie is exclusief geproduceerd door Andrew Form, Brad Fuller, Michael Bay, John Krasinski en Allyson Seeger in samenwerking met Carlton Cuse en Graham Roland, die de serie voor televisie hebben gemaakt.

Het vierde en laatste seizoen van de Emmy Award winnende serie The Man in The High Castle gaat op vrijdag 15 november in première. Het laatste seizoen wordt een strijd tussen oorlog en revolutie.
In The Man in the High Castle hebben nazi-Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Zij verdeelden onderling de Verenigde Staten. In het laatste seizoen zal Amerika getuige zijn van rebellie aan beide kustlijnen. Terwijl Juliana Crain (Alexa Davalos) en Wyatt Price (Jason O’Mara)  hun krachten bundelen voor een opkomende opstand onder leiding van Bell Mallory (Frances Turner). Tekeshi Kido (Joel de la Fuente) zal genoodzaakt zijn rekening te houden met de demonen uit zijn verleden en het leven van John Smith (Rufus Sewell) en Helen Smith (Chelah Horsdal) zal voor altijd veranderen nadat Smith door het Die Nebenwelt-portaal stapt en het niet-bewandelde pad toch bewandelt.

The Man in the High Castle heeft een sterrencast met Alexa Davalos (Mob City), Joel De La Fuente (Hemlock Grove), Brennan Brown (Focus), Chelah Horsdal (You Me Her) en Jason O’Mara (Agents of S.H.I.E.L.D.), met Rufus Sewell (Victoria). Ook te zien in seizoen vier zijn Frances Turner (The Gifted), Clé Bennett (Homeland), Rich Ting (NCIS: Los Angeles), David Sakurai (Iron Fist), Carter MacIntyre (Benched) and Bruce Locke (Hero).

The Report is een meeslepende thriller op basis werkelijke gebeurtenissen. De idealistische medewerker Daniel J. Jones (Adam Driver) krijgt de opdracht van zijn baas, Senator Dianne Feinstein (Annette Bening), om een onderzoek te doen naar het detentie-en ondervragingsprogramma van de CIA, dat na 9/11 is opgezet.  Jones’ onderzoek leidt tot de explosieve ontdekking dat de inlichtingendienst bewijsmateriaal vernietigd, om de wet te ondermijnen en men houdt veel verborgen voor het Amerikaanse volk…

The Report is geschreven en geregisseerd door Scott Z. Burns en heeft een geweldige cast met Adam Driver, Annette Bening en Jon Hamm in de hoofdrol. Samen met Sarah Goldberg, Michael C. Hall, Douglas Hodge, Fajer Kaisi, Ted Levine, Jennifer Morrison, Tim Blake Nelson, Linda Powell, Matthew Rhys, T. Ryder Smith, Corey Stoll en Maura Tierney wordt dit prachtige verhaal tot leven gebracht. 


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.