Ads Top

Canal Digitaal past abonnementen aan

Canal Digitaal gooit vanaf 3 december het roer om. De bestaande abonnementen krijgen nieuwe namen en worden met interactief opnemen uitgebreid, meldt TotaalTV.

Klanten worden momenteel geïnformeerd omtrent de wijziging. Voor een groot deel van de klanten wordt het huidige abonnement zonder extra te betalen met interactief opnemen (via de cloud) uitgebreid. Een ander deel van de klanten moet iets meer gaan betalen, maar krijgt er een uitgebreider zenderaanbod voor terug.

Het Start HD-abonnement krijgt de naam Riant. De prijs van dit abonnement gaat per 1 januari omhoog van 17,45 naar 19,95 euro per maand.

Het Basis HD-abonnement verdwijnt bij Canal Digitaal en wordt samengevoegd met het huidige Familie HD-abonnement dat de naam Rijk krijgt.

Het huidige Entertainment HD-abonnement wordt omgedoopt tot Royaal omgedoopt. De prijs van het abonnement blijft met 34,95 euro per maand gelijk, maar wordt uitgebreid met interactief opnemen van 100 uur programma’s die gedurende 365 teruggekeken kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.