Ads Top

The Grand Tour: Seamen vanaf 13 december

Amazon Prime Video heeft aangekondigd dat The Grand Tour: Seamen, de eerste van een reeks spannende avontuur-specials van The Grand Tour, exclusief wordt gelanceerd op 13 december 2019 in meer dan 200 landen.

Clarkson, Hammond en May beginnen aan hun volgende Prime Video-avontuur - tevens de eerste in een reeks van avontuurlijke specials - een spannende ‘roadtrip’ door Vietnam en Cambodja. Voor deze ene keer hebben de presentatoren de auto ingeruild voor een boot.

Hun avontuurlijke reis neemt hen mee langs een van de meest iconische waterwegen ter wereld, namelijk de Mekong Delta. Fans kunnen elementen van de vorige klassieke roadtrips verwachten. Zo kiezen Clarkson, Hammond en May boten zoals ze normaal een auto uitkiezen en geven ze ieder een eigen draai aan hun boot, maar ook aan die van elkaar. De exclusieve teaser trailer is hier te bekijken.

Tijdens dit avontuur over het water gebruiken de presentatoren drie verschillende soorten boten. Clarkson’s boot is een recreatie van een boot uit het Vietnamese oorlog tijdperk, het beroemde militaire schip dat te zien is in de Apocalypse Now. Bij Hammond komt zijn innerlijke Don Johnson naar boven door te kiezen voor een speedboot in Miami Vice stijl en May leeft zijn droom met een klassieke houten rivier cruiser uit het jaar 1939. Hun roadtrip omvat een reis van 800 km die begint op het gevaarlijke Tonlé Sap-meer en die zich via een reeks avonturen en calamiteiten door de Mekong Delta baant. Om het allemaal af te sluiten, vindt de climax van de film plaats tijdens een van de gevaarlijkste en meest opwindende uitdagingen die Clarkson, Hammond en May ooit hebben doorstaan.

Prime leden kunnen alle afleveringen van The Grand Tour altijd en overal bekijken op de Prime Video-app voor smart-tv’s, mobiele apparaten, Fire TV, Fire TV-stick, Fire tablets, games consoles, Virgin’s V6 TV Box, de Talk Talk TV-settopbox, Apple TV, Chromecast, BT TV of online op www.amazon.co.uk/primevideo.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.