Ads Top

Tienerserie D5R terug bij Telenet

Na het uitzonderlijke succes van het vijfde seizoen - met meer dan 5 miljoen impressies op alle platformen – maakt de populaire tienerserie D5R zijn terugkeer met een gloednieuw zesde seizoen bij Telenet Play.

Vanaf 24 juni zullen meteen alle afleveringen van het nieuwe seizoen beschikbaar zijn in Play (en dus ook Play More) via de Telenet TV-theek. Ontdek hier alvast exclusief de trailer van D5R seizoen 6.

In het zesde seizoen zien we Wout (Sander Provost) zijn studies opgeven door zijn studentenjob in de horeca en daardoor keert hij terug naar zijn ouderlijke huis in Vilvoorde. Kyra (Liandra Sadzo) gaat gebukt onder de zware druk van haar volgers op social media. Haar verborgen relatie met een docent maakt het er niet makkelijker op. Voor Leyla (Angela Jakaj) hangt er nieuwe liefde in de lucht na de breuk met Jan. Maar als haar nieuwe vriend een stapje verder wil, worstelt ze met haar eigen geloofsovertuiging. Vincent (Thijs Antonneau) kwam vorig seizoen eindelijk uit de kast en zit met zijn vriend Jonas op een goeie wei. Verleiding komt voor hem echter uit een onverwachte hoek wanneer hij heel onschuldig een eerste gokje waagt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.