Ads Top

Sony introduceert 600 mm F4 G-Master supertelelens

Sony heeft de FE 600 mm F4 GM OSS supertelelens geïntroduceerd (model SEL600F40GM). Deze nieuwe lens biedt volgens Sony snelle en precieze AF-functies en is bovendien de lichtste in zijn klasse.

Het opmerkelijk lichte gewicht van de lens wordt bereikt door een optisch ontwerp dat drie fluorietelementen en een verminderd aantal elementen aan de voorkant bevat. Tevens is er gebruik gemaakt van duurzame componenten van magnesiumlegering.
Daarnaast hebben herhaalde onderzoeken en evaluatie door professionele fotografen over de hele wereld geleid tot een lensontwerp dat niet front-zwaar is. Dit zorgt ervoor dat snelle en precieze panning beschikbaar is; of u nu vanuit de hand of met een monopod fotografeert.

De nieuwe 600 mm is uitgerust met de meest geavanceerde optische en mechanische technologieën van Sony. Dit garandeert uitzonderlijke beeldkwaliteit met een buitengewone scherpstelsnelheid en precisie.

Met een gewicht van ongeveer 3040 gram heeft dit objectief een uitgebalanceerd ontwerp om de best mogelijke opname-ervaring te garanderen. Naast de FE 400mm F2.8 GM OSS-lens biedt Sony nu met de 600 mm een compleet aanbod voor professionele sport-, natuur- en nieuwsfotografen voor het nauwkeurig vastleggen van objecten op grote afstand.

De nieuwe FE 600mm F4 GM OSS is in Europa beschikbaar vanaf augustus 2019, voor een prijs van ongeveer 14.000 euro. De optionele drop-in circulair polarisatiefilter (model VF-DCPL1) is in Europa beschikbaar voor een prijs van 480 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.