Ads Top

Flexibel en mobiel filmen met Rolleiflex hipjib

Rolleiflex, dochtermerk van camerafabrikant Rollei, lanceert de hipjib, een innovatief statiefsupport voor cameraprofessionals. Met de hipjib kunnen statieven gebruikt worden als volwaardige crane. Het statiefsupport stabiliseert video-opnames en biedt gebruikers de mogelijkheid om op mobiele en flexibele wijze te filmen.

Professionals zijn met de hipjib in staat om vanuit extreme hoeken en veelzijdige cameraperspectieven schokvrij te filmen, zonder de aanschaf van een crane, slider of andere zware apparatuur; een statief volstaat. De hipjib dient bevestigd te worden om de heupen de gebruiker. Het gewicht van het statief en de camera is verdeeld over de riem, waardoor de schouders en rug van de gebruiker ontlast worden.

De Rolleiflex hipjib is geschikt voor alle statieven met poten van een diameter tussen 20 en 35 millimeter. Met een draagvermogen van 3 kilogram is de hipjib geschikt voor vrijwel alle statieven. Het statiefsupport weegt 400 gram, is gemaakt van polyamide en behoeft weinig tot geen onderhoud.

Bij het statiefsupport worden meerdere accessoires meegeleverd, waaronder een riem, draagtas en bijsluiter met tips. De Rolleiflex hipjib is per direct beschikbaar voor 169,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.