Ads Top

Bundle lanceert publieke versie van zijn iOS- en Android-app

We nemen duizenden foto’s met onze smartphones en camera’s, maar doen daar vervolgens weinig mee. Sterker nog, hoe meer foto's we maken, des te minder we ermee doen. De meeste foto's staan maar op onze telefoon en komen nooit terecht bij de mensen met wie we die ervaringen deelden.

In die grote hoop gaan ook belangrijke foto's verloren, foto's die veel dierbare herinneringen op kunnen roepen bijvoorbeeld. Bundle wil helpen om die duizenden foto’s heel eenvoudig om te toveren in mooie en overzichtelijke fotoalbums die je privé kunt houden, of kunt delen met vrienden en familie.

Bundle onderscheidt zich naar eigen zeggen van andere foto-apps door haar AutoAlbum-technologie. AutoAlbum maakt het heel simpel voor gebruikers om alleen de beste foto’s te organiseren, groeperen en delen met vrienden en familie. AutoAlbum gebruikt machine learning om te zien welke foto’s samen in een bundle horen en geeft tegelijkertijd suggesties welke vrienden foto’s op hun camera roll hebben die bij die bundle horen. Op het moment dat foto’s gebundeld zijn gebruikt AutoAlbum computer vision technology om de beste foto’s te selecteren met behulp van duplicate, face en smile detection.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.