Ads Top

De nieuwe Rollei C6i

Met de introductie van de Rollei Tripod C6i lanceert de Duitse camerafabrikant Rollei een nieuw lichtgewicht statief op de markt. Het aluminium model is de opvolger van de Rollei Tripod C5i en biedt veelzijdige functionaliteiten voor zowel video- als fotocamera’s.

Met een draagvermogen voor camera’s tot 12 kilogram is het statief geschikt voor professionele videocamera’s en digitale spiegelreflex camera’s. De stabiele tripod weegt slechts 1680 gram, is 24 centimeter lang en uitschuifbaar tot een lengte van 1.74 meter. Hierdoor is de C6i te gebruiken voor een verscheidenheid aan mogelijkheden. Het handzame statief leent zich voor opnames dicht bij de grond en is daarnaast snel om te toveren tot een 1.81 meter hoge monopod. De bijgeleverde statiefkop FPH-62Q kan 360 graden draaien, waardoor panorama’s in een handomdraai geschoten zijn.

Alle knoppen van de Rollei Tripod C6i zijn makkelijk te bedienen en de rubberen snelwisselplaat met ¼-inch schroefdraad maakt een vlugge camerawissel mogelijk. Bij het statief worden meerdere accessoires meegeleverd, waaronder de statiefkop FPH-62Q, drie spikes, een polsband en een draagtas. De Rollei Tripod C6i is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van 229,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.