Ads Top

Honor 6+ met dubbele camera nu beschikbaar in Nederland

De Honor 6+ is beschikbaar in Nederland. Die kan vanaf 29 mei worden besteld via bol.com, Studentmobiel, belsimpel.nl of Typhone voor 399,99 euro. Bij CoolBue is de Honor 6+ per direct verkrijgbaar.

De Honor 6+ bevat een 8MP dubbele camera met een krachtige octa-core processor en een accu met een lange levensduur. Het is de eerste 4G smartphone met een dubbele 8 megapixel camera op de achterkant. Deze camera's nemen foto’s in 13 megapixel, zelfs bij zwak licht. De onafhankelijke spiegelreflex-kwaliteit, de ISP chipset en de sluitertijd van 0.1 seconde zorgen volgens de fabrikant voor scherpe foto's van hoge kwaliteit.

De wijde lens-modus stelt gebruikers in staat om foto's te maken met aanpasbare wijdte van F0.95 tot F2.6, met verschillende maten. Nadat een foto geschoten is, kan de gebruiker een foto opnieuw focussen en aanpassen. De Honor 6+ biedt bovendien veel verschillende filters, zoals kanteling, verschuiving, monochroom en comics.

De accu gaat tot wel twee dagen mee na één keer opladen bij normaal gebruik. Het heldere 5.5 inch 1080 x 1920 HD-scherm laat foto's en video's tot leven komen en zorgt voor een optimale kijkervaring. Dit alles komt samen in een strak design met een 2.8 mm frame.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.