Ads Top

WildHitz bij KPN iTV

De interactieve muziekzender WildHitz debuteert op 1 juli bij KPN iTV als tv-zender in Nederland. De tv-zender wordt een spin-off van het populaire online muziekplatform. WildHitz brengt nu al wekelijks voor meer dan 1.500.000 kijkers de ideale persoonlijke playlist. De zender weet dankzij haar skip button en andere data precies wanneer en welke videoclips het best worden bekeken.

De tv-editie van WildHitz brengt de meest populaire videoclips gecombineerd met de snelst opkomende nieuwe videoclips. Door het online platform te koppelen aan de tv-zender kan een videoclip die online viraal gaat binnen 1 uur ook in de reguliere tv-uitzending worden uitgezonden. Hiermee maakt WildHitz de televisie in de huiskamer voor het eerst écht interactief.

Naast gepersonaliseerde videoclips brengt WildHitz sinds januari 2015 ook dagelijks eigen shows zoals 'De WildHitz Weekendmix', 'Het Klubhuis' en het speciaal op jong volwassenen afgestemde kookprogramma 'Wie Kookt'. Ook deze programma's zijn straks te zien in de Nederlandse huiskamers. Hiermee is WildHitz tevens de enige gepresenteerde muziekzender in Nederland.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.