Ads Top

Mobotix introduceert camera's met 5 megapixel-sensor

Mobotix brengt drie cameramodellen op de markt die zijn uitgerust met een nieuwe 5 megapixel-sensor. Deze bieden een hogere frame rate, hogere lichtgevoeligheid, betere zoomfunctionaliteit en gratis software voor geïntegreerde bewegingsanalyse.
De cameramodellen S15, D15 en V15 zijn doorontwikkelingen van voorgaande series. De S15, D15 en V15 bieden een maximale QXGA-resolutie, 2,5 keer full HD. Een andere verbetering is dat de nieuwe sensortechniek in combinatie met voorbewerking van beeldgegevens in de camera zelf, resulteert in videostreams met een frame rate tot 30 beelden per seconde. Verder is de maximale zoom bij de nieuwe camera's duidelijk hoger. "Bij de kleurensensoren hebben we de zoom met 27 procent en bij zwart-witsensoren zelfs met 200 procent verhoogd", aldus Dr. Ralf Hinkel. Dat levert niet alleen beelden met meer details op, maar maakt ook cameraposities op grotere afstand van de te beveiligen gebieden mogelijk. Gebruikers profiteren daardoor van meer flexibiliteit bij de planning en installatie.
De nieuwe cameramodellen S15, D15 en V15 zijn ook uitgerust met de eveneens nieuwe MxActivitySensor, voor geïntegreerde bewegingsanalyse in de camera. Nadat deze gratis software is geïnstalleerd, kan de camera zelf onderscheid maken tussen relevante en niet-relevante bewegingen, om zo het aantal loze alarmmeldingen aanzienlijk te verminderen.  De nieuwe modellen met 5 megapixel-sensor zijn per direct verkrijgbaar bij geautoriseerde Mobotix-partners en distributeurs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.