Ads Top

Kamera-Express.nl naar Den Haag

De grootste foto- en videospecialist van Nederland opent vanaf 1 mei ook een vestiging in Den Haag. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen noemt Kamera-Express.nl zich al bijna 20 jaar 'de grootste specialist op het gebied van foto- en videoapparatuur'.
Kamera-Express.nl is bijna 20 jaar geleden in Rotterdam begonnen als speciaalzaak in nieuw en tweede hands foto- en videoapparatuur. Al snel werd e-commerce een belangrijk onderdeel van deze formule. Ondanks het enorme succes online bleef het in de winkels druk, waardoor besloten is deze multichannel benaderingen verder uit te breiden.
De nieuwe winkel in Den Haag ligt op nog geen vijf minuten afstand van het Centraal Station aan de Juliana van Stolberglaan nummer 177. Op deze locatie heeft men de afgelopen 50 jaar al foto- en videoapparatuur kunnen kopen, het adres is dan ook voor de hobbyist en fotograaf niet onbekend. Met ruim 250m2 oppervlakte aan foto-, video-, actioncamera's en accessoires is er nu ook in Den Haag eindelijk een goed adres voor de foto- en videografie liefhebber.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.