Ads Top

HBO nu ook voor tablet, smartphone en computer bij UPC

Vanaf vandaag biedt UPC haar klanten met een abonnement op HBO (Home Box Office) ook toegang tot HBO GO. Met deze online dienst kunnen klanten zonder extra kosten, overal en onbeperkt films, series en documentaires van HBO bekijken op hun tablet, smartphone en computer.
Met HBO GO hebben klanten van UPC via (draadloos) internet of hun mobiele verbinding in heel Nederland toegang tot het aanbod van HBO. Klanten betalen niets extra voor HBO GO dat nu standaard onderdeel is van hun HBO-abonnement.
HBO GO biedt een selectie van het aanbod op HBO, HBO 2 en HBO 3, zoals Game of Thrones en House of Lies. Een aantal programma’s is exclusief via HBO GO te bekijken waaronder alle seizoenen van The Sopranos, Sex and the City en vanaf juni ook The Wire. Via HBO GO kunnen klanten van UPC afleveringen van veel populaire HBO-series, waaronder het nieuwste seizoen van Veep, de dag na vertoning in de VS al bekijken op hun mobiele apparaat. Dat is eerder dan op de lineaire tv-zenders HBO, HBO 2 en HBO 3.
HBO GO kan op maximaal drie apparaten per klant gebruikt worden. Klanten kunnen tot vijf maal per maand wisselen van (mobiel) apparaat waarop zij de content willen bekijken. Na registratie van het apparaat kan de film of serie direct bekeken worden. Met deze dienst wil UPC tegemoet komen aan de wens van haar klanten om de vrijheid te hebben om content te kunnen bekijken op het door hun gewenste apparaat.
Klanten van UPC kunnen hun laptop of computer waarop zij HBO GO willen ontvangen, registreren via HBOGO.nl. De HBO GO app voor smartphones en tablets is te downloaden in App Store en de Google Play Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.