Ads Top

Tweede seizoen van Tulsa King, met Sylvester Stallone, vanaf 18 september exclusief te zien op SkyShowtime

Oscar-genomineerde Sylvester Stallone keert terug als Dwight Manfredi in het langverwachte tweede seizoen van de hitserie Tulsa King, die vanaf 18 september exclusief te zien is op SkyShowtime. De streamingdienst deelt tevens een eerste teaser van het nieuwe seizoen dat momenteel wordt opgenomen in Oklahoma en Atlanta.

De uitvoerend producenten van de serie zijn Oscar-genomineerde Taylor Sheridan, Oscar-genomineerde scenarist Terence Winter en multi-award-genomineerde regisseur Craig Zisk. De serie wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios.

In seizoen twee blijven Dwight (Stallone) en zijn team bouwen aan hun groeiende imperium in Tulsa. Maar zodra ze hun draai hebben gevonden, realiseren ze zich dat ze niet de enigen zijn die hun claim willen leggen op de stad. Met de Kansas City maffia dat een dreigend gevaar vormt en een zeer machtige lokale zakenman, staat Dwight voor een grote uitdaging om zijn familie en team veilig te houden terwijl hij al zijn zaken op orde probeert te houden. Maar ook in zijn oude woonplaats New York heeft Dwight nog enkele onafgemaakte zaken.

De sterrencast van Tulsa King bestaat uit onder andere Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund en Dana Delany.

SkyShowtime is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung Smart TV’s, geselecteerde lokale distributiepartners en via de website: www.skyshowtime.com.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.