Ads Top

HBO Max is klaar voor de Olympische Spelen Parijs 2024

Over drie weken starten de Olympische Spelen in Parijs en dit is de eerste keer dat de Olympische Spelen te zien zijn op HBO Max. Tevens is HBO Max de enige plek waar álles van de Olympische Spelen te zien zal zijn. Dit jaar worden er door 10.500 atleten, twaalf sporten beoefend op 41 locaties en wordt er meer dan 3800 uur aan live content verwacht.

Op HBO Max zijn álle olympische sporten live te streamen van begin tot einde, zonder onderbrekingen, en de belangrijkste evenementen zijn met Nederlands commentaar. Met de handige Medaille-meldingen en Sleutelmomenten hoef je als sportfan niks meer te missen. Exclusief te zien bij HBO Max en Eurosport zijn de sporten klimmen, skateboarden, surfen & golf. Naast alle olympische wedstrijden kunnen ook alle Eurosport-programma's live of on-demand gestreamd worden.  

Nederlandse programma's

Nesim & Fraasie op reis naar Parijs – vanaf maandag 22 t/m vrijdag 26 juli (elke dag)  
Social influencer komisch duo Nesim & Fraasie reizen af naar Parijs op weg naar het grootste sportevenement van het jaar: de Olympische Spelen. In vijf dagen reizen de mannen van Rotterdam naar Parijs om bij iedere stop challenges uit te voeren die hun reis makkelijker of moeilijker maken. Gewapend met een flinke dosis humor, leggen zij alles vast wat er op hun pad komt. Volg hun avonturen iedere dag op HBO Max of via de sociale media van Eurosport.

Vanuit de Warner Bros. Discovery studio's worden de volgende Nederlandse programma's geproduceerd. Te zien vanaf vrijdag 26 juli t/m zondag 11 augustus op Eurosport 1 én HBO Max:

Bonjour Paris – elke ochtend live tussen 8:00-08:45 uur  
Live vanaf het Trocadero in Parijs neemt presentator Herbert Cool de dag door en bekijkt welke sporten die dag centraal staan en welke Nederlandse & Belgische atleten in actie komen. Wat worden de mogelijke medaillemomenten en welke momenten mogen we niet missen vandaag?  

Live Sport – elke dag tussen 8:45-22:30 uur  
Bekijk de gehele dag door de beste olympische live sport waarbij de focus ligt op de Nederlandse atleten en sporten zoals atletiek, wielrennen, zwemmen, roeien en hockey. Afgewisseld met expert analyses van o.a. Ranomi Kromowidjojo en Jip van den Bos, interviews en de beste verhalen uit Parijs.  

Bonne Nuit, Paris – elke avond live tussen 22:45-23:30 uur    
De dagelijkse liveshow Bonne Nuit, Paris wordt gepresenteerd door Neal Petersen die je in drie kwartier bijpraat vanuit Parijs. Met alle hoogtepunten, de Nederlandse prestaties en alle andere belangrijke actie van de dag ben je weer helemaal op de hoogte.  

Nesim & Fraasie: Medaille Matties – elke avond om 22:00 uur op HBO Max & 23:30 uur op Eurosport 1
Nesim & Fraasie geven een verfrissende en andere blik op de Olympische Spelen! In Parijs dompelen ze zich volledig onder in alles wat met de Olympische Spelen te maken heeft en laten zij een kant zien zoals alleen zij dat kunnen.  

Expert Ranomi Kromowidjojo  

Drievoudig olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo gaat voor Eurosport en HBO Max als analist en reporter aan de slag tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Uiteraard gaat zij als voormalig professioneel zwemmer de zwemwedstrijden uitvoerig analyseren. Ook doet zij verslag van de verschillende andere sporten. Voor Kromowidjojo een uitgelezen kans om dit keer niet als olympisch deelnemer, maar als echte sportfan de Olympische Spelen te ervaren en mooie reportages te maken van alles wat er gebeurt in Parijs.   

De Olympische Spelen zijn te zien vanaf vrijdag 26 juli (openingsceremonie is om 19:30 uur) t/m zondag 11 augustus. Enkele sporten starten al voor de openingsceremonie: Voetbal, Handbal en Rugby Sevens starten op 24 juli en Boogschieten start op 25 juli. Het volledige live en on-demand aanbod van de Olympische Spelen is beschikbaar bij elke abonnementsvorm, zodat álle HBO Max-abonnees toegang hebben tot het sportevenement van het jaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.