Ads Top

EK-kwalificatie wedstrijden Oranje Leeuwinnen LIVE bij Veronica

De Oranje Leeuwinnen maken zich klaar voor de laatste drie kwalificatie wedstrijden voor het EK 2022 in Engeland. Op vrijdag 23 oktober spelen de dames een kwalificatieduel tegen Estland. Bij winst op Estland plaatst Nederland zich in de Groningse Euroborg voor het EK 2022.

Om 19.30 uur start het live verslag van de wedstrijd bij Veronica, met commentaar van Wytse van der Groot. De presentatie is deze avond in handen van Hélène Hendriks vanuit de UEFA Champions League studio.

Op dinsdag 27 oktober spelen de Oranje Leeuwinnen uit tegen Kosovo in het Stadion Fadiol Vokkri, Pristina. Om 19.00 uur start het live verslag van de wedstrijd bij Veronica, met commentator Johan van Polanen. De presentatie is deze avond tevens in handen van Hélène Hendriks vanuit de UEFA Champions League studio. Na dit uitduel wacht voor Oranje nog een thuisduel met Kosovo in het MAC³PARK stadion Zwolle op dinsdag 1 december.

Als Nederland zich plaatst voor het EK wordt dit het vierde optreden op het Europees kampioenschap (Finland 2009, Zweden 2013 en Nederland 2017). Nederland is de titelhouder na het behalen van de winst drie jaar geleden in Enschede tegen Denemarken (4-2).


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.