Ads Top

Terreurdreigingen, heldhaftige operaties en geheime missies in de nieuwe Videoland-serie ‘MARSOF: special forces van Nederland’

In 'MARSOF: special forces van Nederland' worden de eenheden van de Maritime Special Operations Forces gevolgd. Deze mariniers worden na een loodzware selectie opgeleid voor anti-terreuracties in Nederland en geheime operaties overal ter wereld. Als alle opties hebben gefaald, zijn deze mannen het laatste redmiddel.

De nieuwe Videoland-serie biedt in vijf afleveringen een uniek inkijkje in een wereld die tot nu toe verborgen bleef. Kalasjnikovs, bomvesten en groepen of eenlingen die sympathiseren met Al-Qaeda of IS; het zijn dreigingen waarvoor de MARSOF 24/7 inzetbaar is. Deze special forces zijn elke dag bereid om hun leven te geven voor de vrijheid van Nederland. Er worden bloedstollende acties en geheime operaties achter vijandelijke linies getoond. Zoals een riskante verkenningspatrouille in Afghanistan, om de Taliban te bestrijden. De eenheid verkeert in kritieke toestand wanneer de missie anders loopt dan gepland. Ze staan oog in oog met de vijand en worden voor een ultieme keuze gesteld: opgeven of doorgaan.

'MARSOF: special forces van Nederland' is vanaf 2 november exclusief te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.