Ads Top

RTL Lounge zender van de maand bij Canal Digitaal

RTL Lounge is zender van de maand bij Canal Digitaal. De zender is vanaf 7 april te zien op kanaal 63 of via de Canal Digitaal TV App.

RTL Lounge is dé zender voor vrouwelijk Nederland. Op deze zender worden 24 uur per dag de leukste programma’s uitgezonden op het gebied van koken, beauty, fashion, gezondheid en liefde.

Baywatch Hawaii
Voor de strandwachten van Hawaii is niets te gek. In de serie Baywatch Hawaii zie je hoe zij de stranden van dit eiland veilig proberen te houden. Regelmatig krijgen ze met levensbedreigende situaties te maken, waarbij ze heldhaftige reddingsacties uit moeten voeren. Van verdrinkende bezoekers tot bloeddorstige haaien: iedere aflevering zit weer vol spanning en drama. Ook van deze serie kijk je twee afleveringen achter elkaar, van maandag tot en met vrijdag.
Elke werkdag | RTL Lounge | 18:30 uur

The Bold & The Beautiful: Preview
Leef jij altijd helemaal mee met de karakters uit de The Bold & The Beautiful? En kan je na het zien van een aflevering niet wachten om de volgende te kijken? Dan is het programma The Bold & The Beautiful: Preview helemaal voor je weggelegd. Hierin zie jij namelijk als eerste de volgende aflevering die eigenlijk pas de dag erna op RTL 8 wordt uitgezonden. Zo hoef jij dus nooit te wachten hoe die cliffhanger wordt ingevuld. Je ziet de The Bold & The Beautiful: Preview elke maandag tot en met vrijdag.
Elke werkdag | RTL Lounge | 23:00 uur

The Bold & The Beautiful: The Beginning
Wil je nog meer The Bold & The Beautiful zien? Goed nieuws: elke werkdag kijk je namelijk na de aflevering van The Bold & The Beautiful: Preview om 23:30 uur naar The Bold & The Beautiful: The Beginning. Hierin zie je alle klassieke afleveringen over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forest Creations. Dat belooft een hele avond ontspanning!
Elke werkdag | RTL Lounge | 23:30 uur

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.