Ads Top

Adrenaline-pompende medley bij Film1

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Bruce Willis en alle andere actiehelden uit de jaren tachtig en negentig verenigen zich op Film1 Action in de eerste twee spannende films uit de The Expendables-serie.

The Expendables vertelt het verhaal van een groep zeer ervaren huursoldaten die de geheime opdracht krijgen om een Zuid-Amerikaanse dictator en een afvallige CIA-agent te elimineren.

De eerste film uit de serie werd geregisseerd door hoofdrolspeler en ervaren filmlegende Sylvester Stallone (‘Rocky’), die naar verluidt veertien verwondingen opliep tijdens de opnames. De sterrencast bestaat verder onder anderen uit Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Mickey Rourke en Bruce Willis.

The Expendables is te zien op woensdag 29 april om 21:00 uur op Film1 Action.

In The Expendables 2 komen de heren weer samen voor een nieuwe klus die in het begin een makkie lijkt, totdat een van hen tijdens de missie wordt vermoord. Hun zoektocht naar wraak brengt hen diep in vijandelijk gebied, waar ze worden geconfronteerd door een onverwachte bedreiging. Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Van Damme en Chuck Norris zijn in dit tweede deel ook van de partij!

The Expendables 2 is te zien op 30 April om 21:00 op Film1 Action.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.