Ads Top

InCompanyMedia biedt tijdelijk gratis streamingdienst aan de zorg

De coronacrisis vraagt veel van mensen in ziekenhuizen en zorginstellingen. IPTV aanbieder InCompanyMedia – met veel klanten in de zorgsector – maakt daarom in samenwerking met Discovery het gebruik van de Discovery app Dplay voor de komende drie maanden gratis mogelijk in de zorg.

Steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen stappen over van een tv aan het plafond, naar een tablet met televisie in combinatie met zorgdiensten voor persoonlijk gebruik.

Zeker in de huidige crisis, waarin veel cliënten en patiënten langere tijd geïsoleerd moeten doorbrengen bieden bijzondere tv-series op hun tablet een uitkomst.

MMet Dplay is de wereld van BBC-documentaires zoals Frozen Planet, maar ook Nederlandse series als Say Yes To The Dress makkelijk toegankelijk voor cliënten en patiënten via hun tablet. De actie loopt vanaf april tot en met 31 juli 2020.

InCompanyMedia biedt de dienst aan in het Amphia ziekenhuis in Breda, het Zuyderland ziekenhuis in Sittard en Heerlen en het Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.