Ads Top

Samsung onthult volledige 2019 QLED TV line-up in Portugal

Samsung onthult tijdens European Forum in Porto, Portugal, zijn volledige line-up 2019 QLED TV’s. De nieuwe line-up bestaat uit 8K en 4K TV’s, waaronder de 8K Q950R in schermformaten van 65 tot 98 inch en de 4K Q90R, Q85R, Q80R, Q70R en Q60R in schermformaten van 43 tot 82 inch.

De volledige 2019 QLED line-up bestaat uit meer dan 20 modellen met meer ultragrote TV’s dan ooit.

Na de 8K-modellen zijn Samsungs nieuwe QLED 4K-modellen nu ook uitgerust met een eigen Quantum Processor. Met AI-upscaling kunnen de nieuwe QLED 4K TV’s elke broninhoud in verschillende resoluties weergeven in een verbeterde helderheid, beeldkwaliteit en geluid dat voor elke scene geoptimaliseerd is.

Daarnaast maken alle 2019 QLED TV’s gebruik van HDR10+ om beelden te verwerken. De HDR10+-standaard maakt heldere scenes lichter en donkere scenes donkerder door het contrast voor elke scene te optimaliseren. De QLED 8K TV’s ondersteunen HDMI 2.1 (8K 60p) en bovendien kun je genieten van streaming content in een hoge beeldkwaliteit via AI-gebaseerde 8K-upscaling.

Voor meer entertainmentopties ondersteunen Samsungs Smart TV’s de app ‘iTunes Movies & TV Shows’ en Apple AirPlay 2.

Verder werken de 2019 Smart TV’s met Samsung Bixby en Google Assistent. Zo zet je de TV met je stem aan of uit of regel je bijvoorbeeld het volume. Samsung Bixby is in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees en Koreaans beschikbaar.

Via Ambient Mode kunnen Samsungs QLED TV’s nuttige informatie zoals de tijd, het weer, nieuwsberichten, maar ook foto’s en kunstwerken weergeven. Met het bredere aanbod aan thema’s pas je de TV moeiteloos aan de sfeer aan die je in huis wilt creëren. Zo is zelfs een grotere TV, als hij uit staat, een fraaie aanvulling op elk interieur. Ook is het mogelijk om de TV in de Ambient mode muziek af te laten spelen als je geen TV kijkt. Een automatische lichtsensor op de TV controleert de optimale helderheid voor de omgeving en minimaliseert zo het energieverbruik.

Ook Samsungs Lifestyle TV’s The Frame en The Serif omarmen QLED-technologie. Met ‘Art Mode’ tover je schilderijen, afbeeldingen en digitale kunstwerken op het scherm en verander je je woonkamer in een galerie. Daarnaast past The Frame de helderheid en kleuren van de content automatisch aan op de omgeving. The Frame 2019 beschikt over een QLED-scherm dat superieure beeldkwaliteit biedt. Je kunt, als de TV uitstaat, kiezen uit meer dan 1.000 kunstwerken of je eigen foto’s moeiteloos tevoorschijn toveren op de lifestyle TV.

De 2019 The Serif is ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec en legt de nadruk op esthetiek. The Serif is beschikbaar in 43, 49 en 55 inch en vervangt de eerste generatie modellen van 24 tot 40 inch. In april worden zowel The Frame en The Serif tegelijkertijd in Europa, Korea en de VS gelanceerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.