Ads Top

Meer camera's in nieuwe smartphone Samsung

De woensdag gepresenteerde Galaxy S10 smartphone beschikt over nieuwe cameratechnologie. De Galaxy S10 heeft onder meer een Ultra-Wide Lens met een kijkhoek van 123⁰, bijna gelijk aan het menselijk oog. Dat is voor het eerst in een Galaxy S-smartphone, zegt fabrikant Samsung. 

De digitale stabilisatietechnologie maakt het mogelijk om Super Steady te filmen. De camera’s aan zowel de voor- als achterkant kunnen filmen tot UHD-kwaliteit. De camera aan de achterkant maakt het bovendien voor het eerst mogelijk om in HDR10+ te filmen.

Een Neural Processing Unit (NPU) zorgt ervoor dat je professionele foto’s maakt zonder de instellingen handmatig  aan te passen. Scene Optimizer herkent en verwerkt onderwerpen nauwkeuriger.

De Galaxy S10, Galaxy S10+ en de goedkopere Galaxy S10e zijn beschikbaar in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Green. De Galaxy S10e is bovendien beschikbaar in Canary Yellow, terwijl de Galaxy S10+ ook verkrijgbaar is in twee keramieken uitvoeringen: Ceramic Black en Ceramic White.

De toestellen zijn vanaf 8 maart te koop. De Galaxy S10 heeft een verkoopadviesprijs vanaf 899 euro, de Galaxy S10+ is verkrijgbaar vanaf 999 euro. De verkoopadviesprijs van de Galaxy S10e bedraagt 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.