Ads Top

Panasonic breidt Smart VIERA Platform verder uit

Panasonic verrijkt het Smart VIERA TV platform met vijf nieuwe, lokale applicaties: RTL XL,  Pathé Thuis, SBS 6, Net 5 en Veronica. Die komen naast de reeds beschikbare diensten zoals Facebook, Skype, Deezer, Muzu.tv, YouTube en Netflix. De apps zijn vanaf nu beschikbaar op alle 2013 Panasonic Smart VIERA TV's.
RTL XL is een van de snelst groeiende Video on Demand platforms van Nederland. De RTL XL gebruiker heeft via een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk menu toegang tot het programma-aanbod van de zenders RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8. Nu hoeft ook de Panasonic Smart VIERA bezitter geen RTL programma meer te missen.
Pathé Thuis biedt o.a. films die recent in de bioscoop hebben gedraaid. Het aanbod, dat uit maar 1.800 filmtitels in SD en HD kwaliteit bestaat, wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels.
Het brede aanbod programma’s van SBS6, Net5 en Veronica is terug te zien via de zenderspecifieke applicaties. Een selectie van eerder uitgezonden programma’s is gemakkelijk terug te vinden door de gebruiksvriendelijke interface. Op deze manier kan de kijker zelf bepalen wanneer hij of zij het programma wil terugzien.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.